TÄYSIHOITOPAIKKOJA VAPAANA JOENSUUN MAALAISMAISEMASSA

Korholan tilalla on vapaana täysihoitopaikkoja hevosille tai poneille. Talli sijaitsee Hammaslahdessa, Nivan kylällä, vain 30 km:n päässä Joensuun keskustasta.

Tallimme on varustuksiltaan nykyaikainen, pihapiiristä löytyy ratsastuskenttä sekä pihateitä ratsastusta tai ajoa varten. Maastoilumahdollisuuksiakin on. Kesäisin hevosille on oma uittopaikka viereisellä rannalla.

Etsitkö tallipaikkaa, jossa hevosestasi pidetään kokonaisvaltaisesti hyvää huolta? Haluatko hevosellesi stressittömän ja luotettavan hoitoympäristön? Haluaisitko saavuttaa hevosellesi parhaimman suorituskyvyn harrastamiseen tai kilpailemiseen?

Tallimme toiminta perustuu hevosten hyvinvointiin ja terveyden ylläpitoon tai sen kohentamiseen pitkäjänteisesti katsomatta hevosen ”ammattia”. Tarkkaan toteutetut rutiinit, luotettavat hevosenhoitajat, suunnitellut elinolot karsinajärjestyksistä tarhauksiin ja ruokinnan laadukas toteuttaminen on mahdollistanut monille asiakkaillemme stressivapaan ja terveemmän pohjan tuleville vuosille. Kokemusta löytyy erityisesti nuorista- ja vanhoista hevosista, ”sairaslomalaisten” kuntouttamisesta yksilöllisesti. Meillä asiakkaat maakunnasta tai sen ulkopuolelta viihtyvät lyhyempiä jaksoja tai sitten monia vuosia, riippuen hoidon tarpeesta. Kaikkia kumminkin yhdistää tavoitella hevosen optimaalista terveyttä.

Tallipaikan hintaan sisältyy
– Karsinan siivous, turvekuivitus
– Tarhaus yksin tai porukassa (puoli/kokopäivätarhaus), loimitus sään mukaan
– Ruokinnan suunnittelu ja –laskenta talvikaudelle sekä yksilöllinen ruokinta. Ruokintaan kuuluu analysoitu heinä 5 kertaa päivässä, väkirehut 2 kertaa päivässä (pellavainen/viherpelletti), seosmelassi, Blockemel – kivennäiskivi ja suolakivi.
– Tallin pesulapalvelut (loimien ja hevosvarusteiden pesut)
– Tallin tilojen käyttö (lämmitetyt varuste,- ja varastohuoneet, sosiaalitilat)
– Tilalla myytävät hoitotuotteet ja lisäravinteet – 10 %

Täysihoitopaikka alkaen 360 € sis. alv. Lisäpalvelut ja omistajan haluamat hoidot suunnitellaan tarpeen mukaan.

Kysy lisää
Suvi Korhonen
0500 818878
suvi.korhonen(a)korholantila.fi