Talli ja tilat

TALLI- JA TILAT

TALLI

Vuonna 2010 valmistunut tallimme on on omaa kädenjälkeä.
Talli on laajennettu ja remontoitu kokonaan vuonna 2010.

Uudessa tallissa on vesikupein varustetut 17 erikokoista karsinaa, iso lämmin varustehuone sekä viihtysät sosiaalitilat keittiöllä.
Lisäksi tallissamme on kaksi kuivatushuonetta ja loimi-/varustehuone sekä hevosten rehuhuone. Hevosvarusteiden pesula toimii varustehuoneen tiloissa.

 

    

    

    

TARHAT JA LAITUMET

Tallilla on porukka- tai yksin tarhattaville erikokoisia tarhoja, jotka on tehty leveästä sähkölangasta ja jämeristä puutolpista.

Tallin ympäristö muodostuu isoista peltolaitumista, joita hoidetaan ja huolletaan tarkasti laadittujen suunnitelmien mukaan. Hevosille laiduntilaa on kesäaikana n 20-22 hehtaaria. Laidunkierto on järjestetty huolellisesti. Laitumet tasausniitetään säännöllisesti.

KENTTÄ JA KALUSTO

Tilalla on 40 x 70m, aidattu, hyväpohjainen valaistu kenttä. Kenttää huolletaan säännöllisesti kesällä ja talvella.

Kentän yhteydessä on käytettävissä laaja estekalusto, joista osan omistaa Pyhäselän hevostalousyhdistys ry. Yhdistyksen estekalusto on käytettävissä kaikille jäsenille.

MUUT RATSASTUS- JA AJOMAASTOT

Talvisin tilan pelloille on aurattu hyvät ja leveät reitit ajoa ja ratsastusta varten. Pelloilla on mahdollisuus myös hankitreeniin. Kesäisin käytettävissä on muutamia peltoteitä ja sään mukaan pelloilla voi ajaa ja ratsastaa.

RANNAT

Tila sijaitsee Pyhäselän rannalla. Hevosille on oma uittoranta noin 300 metrin päässä tallilta.