Kuusenpihkaöljy

Kietäväisen kuusenpihkaöljy

 • 50 ml


 • Kuusenpihka on luonnon oma monipuolinen lääkeaine ihmisille ja eläimille. Kuusen pihkaa on käytetty erilaisissa muodoissa hoitotuotteena jo satoja vuosia.

  Kuusenpihka edistää rikkoutuneen ihoalueen hyvää bakteerikantaa ja vähentää huonojen bakterien lisääntymistä, jolloin rikkoumat pääsevät paranemaan nopeasti ilman voimakkaita synteettisesti valmistettuja lääkeaineita.

  Aineosat: Rypsiöljy, kuusenpihka

  Kuusenpihkaöljyä käytetään monenlaisissa ihonongelmissa esim. Palovammoissa, herpeksessä, ruusussa, peräpukamissa, paiseissa, sieni-infektioissa, jalkojen ja käsien kovettumissa ja halkeamissa, hiertymissä, rakkojen hoidossa ja ehkäisemisessä, ihon hilseilyssä, allergisen tai atooppisen ihon hoidossa.

  Öljy rauhoittaa ja suojaa ihoa tehokkaasti. esim. hyttysten puremissa, nokkosen pistämissä ja allergioissa, voideltua kohdetta ei kutita.

  Kuusenpihkaöljyllä on myös särkyä lievittävä ominaisuus. Voidetta levitetään kipeille lihaksille, flunssassa tai allergiassa poskionteloille. Mieto saunominen voiteen kanssa edistää tehoa.

  Käytetään ulkoisesti: Tuote on kehitetty ihmisille, jotka ovat allergisia mehiläsvahalle, sekä helpottamaan levittämistä vaikeille ihoalueille esim. päänahka. Tuote toimii samoin kuin kuusenpihka voide- ja balsami.

  Kohde voidellaan 2-3 kertaa päivässä.

 • Hinta: 12€