Korholan Tila

Korholan Tila

TILAN TOIMINTA

Korholan tilalla toimii rauhallinen ja monipuolinen yksityistalli. Korholan Tila Oy tarjoaa laadukkaita hevospalveluja, sekä täysihoito- ja laidunpaikkoja kaikenlaisille hevosille. – Tervetuloa tutustumaan!

Korholan Tila on aktiivinen maatila Pyhäselän rannalla, Joensuun eteläpuolella.

Tila on ollut suvullamme jo monen sukupolven ajan ja nykypäivänä tilalla toimii monipuolinen hevostalouteen painottuva perheyritys. Tilan toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukkaita palveluita ja tuotteita hevosenomistajille, hevosalan yrittäjille sekä harrastajille. Osa palveluista ja tuotteista soveltuu myös muille eläinryhmille.

YKSITYISTALLI

Tilalla toimii yksityistalli, joka tarjoaa erilaisille hevosille ja heidän omistajilleen talli- ja laidunpaikkoja.
Myymme hyvinvointia tukevia palveluita ja tuotteita niin ihmisille kuin heidän lemmikeilleen. Näin takaamme asiakkaillemme kattavan kokonaisuuden.

Tilan toiminta on laajentunut ja kehittyy koko ajan. Tämän mahdollistaa pitkäjänteinen työ ja kouluttautuminen. Hevosten kasvatus ja siihen liittyvät asiat ovat olleet tilan mielenkiinnon kohteena koko sen historian ajan.

MAAHANTUONTI JA MYYNTI

Korholan Tila panostaa myös eläinten ja ihmisten luonnonmukaiseen hyvinvointiin. Tilamme maahantuo ja myy hevosenhoitoa tukevia luonnontuotteita. Tuotteita on saatavilla myös ihmisille ja muille eläimille. Verkkokaupassamme on tarjolla muun muassa laadukkaita kivennäiskiviä, tervapohjaisia hoitotuotteita eläimille, lisäravinteita sekä pohjoiskarjalaisen yrityksen Kietäväisen terva- ja kuusenpihkatuotteita ihmisille. Tuotteita saa myös tilalta suoraan.

Toimimme Blockemel Nature – kivennäiskiven maahantuojana. Tuote soveltuu kaikille hevosille ympärivuotiseen käyttöön laitumelle ja karsinaruokintaan.

Blockemel Nature – kivennäiskivi on tuote hevosen luonnonmukaisen ruokinnan puolesta. Blockemel Nature on täysin luonnonmukaisilla periaatteilla toimiva hevosen lisäravinne. Sen toiminta perustuu vapaaseen ruokintaan, hevonen syö sitä yksilölle tarvittavan määrän. Tuote sopii tarjottavaksi karsinassa ja ulkona säänkestävyytensä ansiosta. Tarkkaan tutkitut ravinnesuhteet pitävät huolen oikeasta annostuksesta, imeytymisestä ja säilymisestä.

Tutusta lisää ja tilaa Blockemel -kivennäiskivi täältä.